Informacije in pomoč: 041 965 714


Pon-pet 8.00-20.00, sobota do 14.00Moške jeans jogger hlače Wils


30,90 €

Razpoložljivost: Na zalogi

LASTNOSTI

Moške jeans jogger hlače Wils


 V pasu zatezna vrvica
 Atraktiven model
 
Udobna za nošenje
Dva žepa z zadrgo na sprednji straniSestava: 100% bombaž


Hitra dostava: 1-3 dni

* Obvezna polja

30,90 €

Moške jeans jogger hlače Wils

Več pogledov

Opis izdelka

Moške jeans jogger hlače Wils


Udobne, moderne in atraktivne jogger hlače so oblačilo nad katerim se navdušuje čezdalje več moških, kateri želijo biti oblečeni po zadnjih modnih trendih. 

Hlače Wils imajo na spodnjem delu elastičen rob, ki se lepo oprime gležnja in poskrbi, da so ves čas v takšni poziciji, kot si vi to želite.

Atraktivne hlače bodo zagotovo pripomogle k temu, da boste vzbujali pozornost in privabljali poglede kjerkoli se boste pojavili.

Hlače bodo še posebej cenili vsi moški, ki zase želijo maksimalno udobje in želijo biti oblečeni po zadnjih modnih smernicah.

 

Nasvet za vzdrževanje: Prati na 30 stopinj C

 

Kako izberem svojo velikost?

Velikosti oblačil se lahko od modela do modela zelo razlikujejo. Zato vam toplo priporočamo, da si vzamete nekaj časa in izmerite vaše obsege/dolžine ter jih primerjate s temi v tabeli. To vam lahko prihrani razočaranje ob ugotovitvi, da vam velikost ne ustreza in postopek vračila oz. zamenjave. Pri izbiri velikosti sta vam v pomoč spodnja tabela (levo) in skica (desno).

 

 

VAREN NAKUP
Zavedamo se edine slabosti nakupa preko spleta in sicer, da artiklov ne moremo preizkusiti in si jih ogledati v živo, ampak šele po prejemu. V primeru, da vam prejeti artikel kakorkoli ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 15-ih dni od prevzema.
Na voljo imate:
          1.   Menjavo artikla za večjo/manjšo velikost (če je ta na voljo).
          2.   Menjavo z drugim artiklom (v primeru menjave z dražjim, doplačate razliko, v primeru cenejšega, se vam razliko povrne na vaš TRR).
          3.   Vračilo kupnine na vaš TRR.

Več o vračilu si lahko preberete na varen nakup, nas kontaktirate na info@mfashion.si ali 041 965 714.

Ob nakupu nad 60€ je dostava brezplačna.