Informacije in pomoč: 041 965 714


Pon-pet 8.00-20.00, sobota do 14.00Moška jakna s kapuco Boby


Cena: 39,90 €

Akcija: 35,90 €

Razpoložljivost: Na zalogi

LASTNOSTI

Moška jakna Boby s kapuco


 Modno oblikovana moška jakna
 Atraktivna barvna kombinacija
 Primerna za prehodno obdobje
Dva zunanja žepa
 Dvobarvna zadrga


Sestava: 100% poliester


 Hitra dostava: 1-3 dni 

* Obvezna polja

Cena: 39,90 €

Akcija: 35,90 €

Moška jakna s kapuco Boby

Več pogledov

Opis izdelka

Moška jakna s kapuco Boby

 

Poleg atraktivnega dizajna, vas bo jakna navdušila s svojo kvalitetno izdelavo. Zunanji del je v atraktivni barvni kombinaciji  in ima dva zunanja žepa, sestava 100% poliester.

Moška jakna Boby pa ni le enkraten kos garderobe, s katerim boste pokazali svojo modno ozaveščenost, temveč vas bo navdušila tudi njena praktična in večnamenska uporaba, saj jo lahko nosite praktično s čimer koli! 

Vzdrževanje: prati na 30 stopinj C

 

Kako izberem svojo velikost?

Velikosti oblačil se lahko od modela do modela zelo razlikujejo. Zato vam toplo priporočamo, da si vzamete nekaj časa in izmerite vaše obsege/dolžine ter jih primerjate s temi v tabeli. To vam lahko prihrani razočaranje ob ugotovitvi, da vam velikost ne ustreza in postopek vračila oz. zamenjave.Pri izbiri velikosti sta vam v pomoč spodnja tabela (levo) in skica (desno).

Moška jakna Boby


 

V Spletni trgovini mfashion.si za vas vseskozi dopolnjujemo ponudbo. Moška oblačila iz naše ponudbe so skrbno izbrana in preverjene kvalitete, saj je za vas dovolj dobro le najboljše. Vabljeni k ogledu še ostalih artiklov, saj smo prepričani, da boste našli primerno oblačilo zase.

VAREN NAKUP
Zavedamo se edine slabosti nakupa preko spleta in sicer, da artiklov ne moremo preizkusiti in si jih ogledati v živo, ampak šele po prejemu. V primeru, da vam prejeti artikel kakorkoli ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 15-ih dni od prevzema.
Na voljo imate:
          1.   Menjavo artikla za večjo/manjšo velikost (če je ta na voljo).
          2.   Menjavo z drugim artiklom (v primeru menjave z dražjim, doplačate razliko, v primeru cenejšega, se vam razliko povrne na vaš TRR).
          3.   Vračilo kupnine na vaš TRR.

Več o vračilu si lahko preberete na varen nakup, nas kontaktirate na info@mfashion.si ali 041 965 714.

Ob nakupu nad 60€ je dostava brezplačna.PRIPOROČAMO TUDI