Informacije in pomoč: 041 965 714


Pon-pet 8.00-20.00, sobota do 14.00Jakna umetno usnje Billy


Cena: 59,90 €

Akcija: 49,90 €

Ni na zalogi. Za dobavo nas kontaktirajte

LASTNOSTI

Moška jakna iz umetnega usnja Billy


 Moderna in stilska moška jakna
 Podložena in kompaktna
 Elegantna in privlačna
Odstranljiva kapuca in notranja podloga

Štirje zunanji žepi in notranjim žepom

Sestava: 55% PU, 45% viskoza


 


Hitra dostava: 1-3 dni 

Jakna umetno usnje Billy

Več pogledov

  • Jakna umetno usnje Billy
  • Jakna umetno usnje Billy
  • Jakna umetno usnje Billy
  • Jakna umetno usnje Billy
  • Jakna umetno usnje Billy
  • Jakna umetno usnje Billy

Opis izdelka

Jakna iz umetnega usnja Billy

 

Moderna in stilska moška jakna z odstranljivo kapuco vas bo prepričala s svoijm edinstvenim krojem in atraktivnimi detajli, ki prijetno zaključijo celostno podobo po meri modernega moškega. Še dodatno vas bo navdušila s svojo kompaktno in natančno izdelavo, ker pa je podložena je s tem primerna tudi za hladnejše dni.

Jakno determinira umirjena estetika z atraktivnimi poudarki, ki se lepo zlijejo v modno celoto in zadovoljijo tudi najzahtevnejše moške, ki pri svojem oblačenju ne sklepajo kompromisov.

Narejena je iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki je izjemno trpežno in enostavno za vzdrževanje. Jakna pa ni le enkraten kos garderobe, s katerim boste pokazali svojo modno ozavešečenost, temveč vas bo nadušila njena praktična in večnamenska uporaba, saj jo lahko nosite praktično s čimerkoli!

Izstopajoča prefinjenost za najbolj drzne moške!

 

Vzdrževanje: kemično čiščenje.

 

Kako izberem svojo velikost?

Velikosti oblačil se lahko od modela do modela zelo razlikujejo. Zato vam toplo priporočamo, da si vzamete nekaj časa in izmerite vaše obsege/dolžine ter jih primerjate s temi v tabeli. To vam lahko prihrani razočaranje ob ugotovitvi, da vam velikost ne ustreza in postopek vračila oz. zamenjave.Pri izbiri velikosti sta vam v pomoč spodnja tabela (levo) in skica (desno).

 

Jakna umetno usnje Billy

V Spletni trgovini mfashion.si za vas vseskozi dopolnjujemo ponudbo. Moška oblačila iz naše ponudbe so skrbno izbrana in preverjene kvalitete, saj je za vas dovolj dobro le najboljše. Vabljeni k ogledu še ostalih artiklov, saj smo prepričani, da boste našli primerno oblačilo zase.

VAREN NAKUP
Zavedamo se edine slabosti nakupa preko spleta in sicer, da artiklov ne moremo preizkusiti in si jih ogledati v živo, ampak šele po prejemu. V primeru, da vam prejeti artikel kakorkoli ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 15-ih dni od prevzema.
Na voljo imate:
          1.   Menjavo artikla za večjo/manjšo velikost (če je ta na voljo).
          2.   Menjavo z drugim artiklom (v primeru menjave z dražjim, doplačate razliko, v primeru cenejšega, se vam razliko povrne na vaš TRR).
          3.   Vračilo kupnine na vaš TRR.

Več o vračilu si lahko preberete na varen nakup, nas kontaktirate na info@mfashion.si ali 041 965 714.

Ob nakupu nad 60€ je dostava brezplačna.